Blog

Szűrők
krémleveseink

Legjobb krémleveseink

Egy kellemes, lágy ízű krémleves nagyszerűen előkészíti testünket a következő, nehezebb fogásokra, megnyugtatja háborgó gyomrunkat, illetve segít felmelegedni és lazítani egy hosszú, fárasztó nap után. Az Interfood megrendelői körében is népszerűek a krémlevesek, éppen ezért most bemutatjuk közülük a legkiválóbbakat. Tartson velünk Ön is, ha átmenetileg unja a húsleveseket, és más ízekre vágyik.

Brokkolikrémleves
A brokkoliból leginkább krémlevest szokás készíteni, ugyanis a brokkoli rózsái könnyen szétesnek. Ha krémleves készül belőle, ez a probléma megoldódik, hiszen csak összeturmixoljuk az egészet, és egy lágy, kellemes, enyhe ízű levest kapunk.

Gombakrémleves
Nincs is jobb, mint egy langyos gombakrémleves pirított kenyérkockákkal. Készülhet bármilyen ehető gombából, a legkézenfekvőbb a csiperkegombás megoldás, de ha hozzájutunk más erdei gombafajokhoz, bátran vegyítsük őket! Tejföllel behabarva a legfinomabb!

Cukkinikrémleves
Kimaradt egy kis cukkini, jó lenne felhasználni, de ötletünk sincs mihez? A tökfélékből főzött leveseket azért érdemes leturmixolni, mert a cukkininak és társainak kissé szétfőtt húsa nem ízlik mindenkinek. Borssal és fokhagymával összefőzve viszont nagyon finom, selymes levest készíthetünk belőle.

Spárgakrémleves
A spárga csúcsán található kis levelecskék zavaróak lehetnek, ha belefőnek a levesbe, de a turmixolás minden ilyesmit megold, ezért a krémleves nagyszerű megoldás a spárga esetében is. Főzés és turmixolás után egy kis friss petrezselyemzölddel megszórva nagyszerű levest kaphatunk.

Burgonyakrémleves
A krumplileves szintén az a klasszikus, ami ezerféleképpen elkészíthető, és szinte mindenki szereti. A krumpli enyhe ízéhez nagyon jól illik, ha kolbászkarikákat pirítunk, vagy apró kockára vágott bacon szalonnát kínálunk. Tejfölös habarással lesz az igazi.

Paradicsomkrémleves
A paradicsomleves klasszikus betétje a betűtészta, a gyerekek kedvence. Ha azonban unalmas már, és szeretne valami újat kipróbálni, érdemes megpróbálni krémleves formájában. Elkészítése egyszerű és gyors, betétnek pedig a mozzarella golyó nagyon izgalmas választás.

Sütőtök krémleves
Az őszt idéző sütőtök íze kellemes, lágy, selymes, nem túl édes és nem is túl sós, pont a legjobb középút. Krémlevesként pirított bacon kockákkal ajánlott fogyasztani, a bacon karakteres íze harmonizál a lágy sütőtökkel.

EperkrémlevesAz eperleves mindenhogyan jó, hiszen az eper a legkedveltebb gyümölcsök közé tartozik Magyarországon. Az eper pici magjait szépen összetöri a turmix, így az eredmény nem marad szemcsés, és finom, lágy folyadékot kapunk. A tejszín tovább fokozza a lágy hatást, ezért is válhatott megrendelőink egyik kedvenc levesévé.

Kipróbálta már valamennyit? Ha nem, ne halogassa a dolgot, kóstolja végig mindet, és válassza ki közülük a kedvencét! Az Interfood ételfutár házhoz viszi Önnek a minőséget!

Ez is érdekelheti

főzőbanán

Plantain, avagy mire jó a főzőbanán?

Vannak, akik még jól emlékeznek azokra az időkre, amikor Magyarországon banánt csak télen lehetett kapni, és akkor is csak mutatóba, nagyon drágán és nagyon kis mennyiségben. Desszertként fogyasztották az emberek, és senkinek nem jutott eszébe, hogy bármilyen ételbe bele lehetne tenni. Aztán változtak az idők, a banán most már mindenki számára elérhető alapgyümölcs lett, és…