Blog

Szűrők
hüvelyesek

Nem mindegy, hogy melyik napszakban mit eszünk, hiszen a rosszul megválasztott élelmiszerek emésztési problémákat, puffadást, gyomorégést, görcsöket okozhatnak, és rossz közérzethez vezetnek. Ha szeretnénk mindezt elkerülni, szükség lesz némi tudatosságra és odafigyelésre, amikor ételeinket megválasztjuk. Az Interfood most sorra veszi a legnehezebben emészthető élelmiszereket, így könnyebb lesz őket megfelelő időpontban fogyasztani a nap folyamán. Mit…

befőttek a kamrában

Gondolta volna, hogy szinte biztosan van olyan élelmiszer az Ön háztartásában is, amit helytelenül tárol? Az, hogy mit teszünk hűtőbe, azonban belül is hova, mi kerül a kamra polcára, és mi a konyhaszekrény könnyen hozzáférhető pontjára, egy beköltözés után szinte azonnal kialakul, és többnyire végleg úgy is marad. Hiszen a megszokás nagy úr, nehezen engedünk…

rebarbara

Egy növény, amelyet a zöldségekhez sorolunk, mégis gyümölcsökkel vegyítve használjuk fel. Bizonyos részeiből nagyon finom sütemény, ivólé, lekvár és kompót készíthető. Levelei erősen mérgezőek, vesekövet, akár még halált is okozhatnak. Ez a különleges és nem teljesen veszélytelen növény a rebarbara. Hazánkban kevésbé ismert, ezért az Interfood utánajárt, mit érdemes tudni róla. Tartson velünk, ismerjen meg…

hamburger

Időről időre minden háziasszony szembesül azzal a problémával, hogy kifogy az ötletekből, és nem tudja, mit lenne jó főzni a családnak. Ilyenkor gyakran megesik, hogy az ember a gyorséttermekhez fordul segítségért, mindenki választ magának egy-egy hamburgert, és már meg is van oldva a probléma. De sajnos mindennek ára van, az elfogyasztott gyorskaja után testünk elnehezül,…

retek

Ön is hiányolja már étrendjéből a friss, tavaszi ízeket, a friss újhagymát, a zöldsalátát, a ropogós sárgarépát és a tavaszi retket? Bizony sokunknak feladja a leckét a tavasz első hónapjaira a kellően egészséges, változatos és vitamindús táplálkozás, mert nehéz ilyenkor jó minőségű magyar zöldséghez jutni. Az Interfood ezen a héten a retket veszi górcső alá,…

zöldfűszerek

Zöldfűszerekről már esett szó az Interfood háza táján, előző havi cikkünkből megtudhatta, milyen ételekbe érdemes petrezselymet tenni, hogyan kell használni a bazsalikomot és a rozmaringot, mihez illik a legjobban az oregánó fűszeres íze, és miért érdemes kakukkfüvet tartani otthon. Most következzen a folytatás, jöjjenek a többiek! Kapor A kapor olyannyira fontos fűszere a magyar konyhának,…

Mivel fizethet?