Blog

Szűrők

Címke: zöldség

krémleveseink

Egy kellemes, lágy ízű krémleves nagyszerűen előkészíti testünket a következő, nehezebb fogásokra, megnyugtatja háborgó gyomrunkat, illetve segít felmelegedni és lazítani egy hosszú, fárasztó nap után. Az Interfood megrendelői körében is népszerűek a krémlevesek, éppen ezért most bemutatjuk közülük a legkiválóbbakat. Tartson velünk Ön is, ha átmenetileg unja a húsleveseket, és más ízekre vágyik. Brokkolikrémleves A…

kukorica saláta

Önnek is problémát okoz a kellően változatos, egészséges étrend összeállítása és betartása? Fenntartható módon szeretné megtervezni étrendjét, nem akar egy hét után besokallni? Az Interfood ezen a héten olyan tartalmas saláta ötleteket hoz kedves olvasóinak, amelyekkel nagyszerűen kiválthatóak a megszokott köretek, mint a krumpli, a rizs és a tészta. A tejfölös, majonézes, mustáros öntettel készült…

sárga sütőtök őszi levelekkel

Nyakunkon a sütőtökszezon, de mint minden élelmiszer esetében, a választék itt is akkora, hogy könnyű elveszni benne. Sárga és tök, ez eddig rendben van, de faragni akarjuk vagy éppen sütni, édes legyen vagy krémes állagú a sütés után? Az Interfood e heti cikkében végigvezeti olvasóit a különféle tökök útvesztőjében, és segít megtalálni a célnak leginkább…

sárgarépa az asztalon

Gondolkodott már azon, hogy vajon a sárgarépa eredetileg is sárga színű volt-e? Hogyan lehetséges az, hogy a gyorsfagyasztott vegyes zöldségek között találhatunk citromsárga, fehér, sőt még lila színű répaszeleteket is? Egyáltalán répák azok? Az erőspaprikát már sikeresen lelepleztünk, most következzék répa! Ha kíváncsi a répa titkaira, tartson ezen a héten is az Interfooddal! Mutáns répák…

muszaka az asztalon

Görögország nem véletlenül az egyik legnépszerűbb utazási célpont, szinte mindenkinek a bakancslistáján szerepel csodálatos tengerpartjával. És ha már görögök, akkor szót kell ejteni a jellegzetes görög konyháról, aminek egyik jellegzetes étele a muszaka. Ez a görög specialitás olyan, mint az olaszoknak a carbonara spagetti – sokan sokféleképpen készítik, de azért mégiscsak az eredeti az igazi….

zöldségek az asztalon

A nyertes magasan és egyértelműen az uborka, a maga 96,7%-os víztartalmával. De mi a helyzet a többiekkel, kik szálltak versenybe vele, mit érdemes fogyasztani a nyári kánikulában, amikor a víz már a fülünkön jön ki? Ha Ön is szeretne gondoskodni szervezete megfelelő hidratáltságáról, tartson ezen a héten is az Interfooddal, hogy megtudja, mit érdemes vásárolnia,…

Paradicsom – zöldség vagy gyümölcs?

Örök kérdés, amin még a barátok is képesek összevitatkozni, akárcsak az eper kontra szamóca dilemma. Az Interfood ismét nagy leleplezésre készül, cikkünkből megtudhatja az sokezer forintos kérdésre adandó helyes választ. Korábbi cikkünkből kiderült, hogy a kapribogyó nem is fán terem, most pedig kiderül, hogy a paradicsom mivel osztja meg az egész világot. Paradicsom, avokádó, zöldborsó,…

Olcsó húsnak híg a leve?

Ez a nagyanyáink idejéből fennmaradt mondás bizony nagy igazságot rejt. Gyakran okkal olcsóbbak az akciós termékek, vagy azért árcsökkentettek, mert a lejárati időhöz közelednek, vagy egyszerűen nem fogy elég belőlük, mert nem olyan jó a minőségük. De mi a helyzet azzal, amikor nem olcsó és még csak nem is jó az, ami elsőre annak látszik?…

csőben sütés

A csőben sült ételek nevét látva biztosan sok kedves olvasónkban felmerült már a kérdés, ugyan mitől lesz egy étel csőben sült? Az egyértelmű, hogy a sütőben kell készre sütni őket, de akkor hol az a bizonyos cső? Még ha legalább egy őzgerinc formájú (csőre valamelyest emlékeztető) edény kellene hozzá, akkor értenénk is a dolgot. De…

Interfood-Az ezerarcú lecsó

Mediterrán lecsó virslivel, csirkemell rácosan (lecsós, tejfölös) burgonyával, lecsós csirkemáj, rizses lecsó, kolbászos-tojásos lecsó, lacipecsenye lecsós karfiolrizzsel. Csak hogy néhányat említsünk az Interfood megrendelőinek kedvenceiből. A lecsót mindenki szereti, ahány ház, annyi lecsó, sőt, ahány ország és kultúra, mindnek megvan a saját lecsóreceptje. Járjuk körül együtt a témát, nézzük meg mely országok hogyan szeretik legjobban…

Mivel fizethet?